01 & 02/12 – Σεμινάριο Pranic Healing

Πρώτη φορά στη Ρόδο, Σεμινάριο Pranic Healing, Βασικό επίπεδο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την Επίσημη Εκπαιδεύτρια του Pranic Healing® Άντα Αλεξάνδρα Μανωλά.

Ένα από τα πιο σπουδαία δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας, στην οικογένειά σας, στους φίλους σας, είναι η ικανότητα της θεραπείας. Η θεραπεία είναι ένας γενικευμένος όρος και συχνά ακούγεται σαν κάτι άπιαστο, εξειδικευμένο ή σαν μια new age ορολογία χωρίς νόημα καθώς πολλοί χρησιμοποιούν πλέον αυτό τον όρο.

Η αλήθεια είναι ότι μία επιστημονική προσέγγιση της θεραπείας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει την θεωρία για την πλήρη κατανόηση της ενέργειας, τους νόμους της, πώς λειτουργεί και πώς διαχειρίζεται, και τεχνικές για να αντιληφθείτε, να νιώσετε και να διαχειριστείτε την ενέργεια έτσι ώστε να μπορείτε να δουλέψετε με αυτήν με ικανοποιητικά αποτελέσματα από την πρώτη ημέρα.

Το Pranic Healing είναι μία μοναδικά ανεπτυγμένη επιστήμη στην ενεργειακή θεραπεία που συντελεί στην θεραπεία και την αποκατάσταση της φυσικής και ψυχολογικής υγείας του ανθρώπου, ενώ προσφέρει εκπληκτικές γνώσεις και εύκολα εργαλεία για να αποκαταστήσετε κάθε μη αρμονική πτυχή της ζωή σας. Το Pranic Healing δεν μοιάζει με καμία άλλη θεραπευτική τέχνη γιατί είναι ίσως το μοναδικό σύστημα τόσο άρτια δομημένο με τεχνικές που σε καθοδηγούν βήμα προς βήμα στην επίτευξη της πλήρους εναρμόνισης. Οι τεχνικές του Pranic Healing είναι απλές, και μπορεί κάποιος να τις χρησιμοποιήσει καθημερινά σε όλες τις στιγμές της ζωής του.

Το όνειρο του ιδρυτή του Pranic Healing, Master Choa Kok Sui, ήταν να βοηθήσει τους ανθρώπους να απελευθερωθούν από τον πονο. Το όνειρο αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν κάθε οικογένεια έχει τον θεραπευτή της.

Στο σεμινάριο αυτό, θα μάθετε για το ενεργειακό σώμα (αύρα) και τα αιθερικά μας όργανα (τσάκρα) και πώς αυτα επηρεάζει την φυσική και συναισθηματική μας κατάσταση. Μαθαίνοντας ποιά όργανα του σώματός μας ελέγχει το κάθε τσάκρα μπορούμε, αλλάζοντας την κατάσταση του αιθερικού μας πεδίου, να επηρεάσουμε το φυσικό και συναισθηματικό μας κόσμο.

Μεσα από τον διαλογισμό, την αυτοθεραπεία, και την γνώση των εκπληκτικών τεχνικών του Pranic Healing, μαθαίνουμε να θεραπεύουμε την οικογένειά μας, τους φίλους μας, τους αγαπημένους μας, ολόκληρο τον κόσμο.

Ακούγεται σπουδαίο και μοναδικό? Είναι! Με το Pranic Healing θα αποκτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας και θα εναρμονίσετε κάθε πτυχή της που δεν σας είναι αρεστή!

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα: http://www.pranichealinglight.gr/mcks-seminar-application/

Δείτε τι θα μάθετε στο βασικό επίπεδο του Pranic Healing: http://www.pranichealinglight.gr/seminars-2/healing/bph/

Πληροφορίες : Μαριαγγέλα Τσερωτά – 6944503664 mariangela.ts@gmail.com

Για το Pranic Healing Light τηλ: 210 2023213, κιν: 6977 347 916 e-fax: 210 3405201, email: PranicHealingLight@gmail.com Λεωφ. Γαλατσίου 59, 11141, Ανω Πατήσια, Αθήνα www.PranicHealingLight.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *