Τριήμερο Αναζωογόνησης και Προετοιμασίας για μια… Διαφορετική Σαιζόν

Ένα τριήμερο για το Ανθρώπινο Δυναμικό του Τουρισμού στη Ρόδο, διοργανώνεται από τη Συνέργεια-Synergy Rhodes και τo Yoga Now Rhodes από τις 7 ως τις 9 Απριλίου 2017, Auberge Kalopetri, Κρητηνία.

Λίγο πριν το άνοιγμα άλλης μιας «τουριστικής σαιζόν» σας προσκαλούμε σε μια μοναδική εμπειρία ενδυνάμωσης, ανανέωσης και αναμόρφωσης των εργασιακών σας εφοδίων, μια εμπειρία βαθύτερης γνωριμίας με τον εαυτό αλλά και το πεδίο εργασίας σας στον τουρισμό με τις ιδιαιτερότητες και προκλήσεις του στη Ρόδο!

Μια εμπειρία θετικής ενεργοποίησης, φροντίδας σώματος και ψυχής και δημιουργικής συμμετοχής που στηρίζει κι ενισχύει την αυτοεκτίμηση, την ατομική και συλλογική μας δυναμικότητα.

Σ’ αυτό το τριήμερο:

  • Θα δημιουργήσουμε συνθήκες χαλάρωσης και αναζωογόνησης προσφέροντάς σας μια «ενεργειακή τόνωση» αλλά και τη δυνατότητα της προσωπικής διαχείρισης της ενέργειάς σας
  • Θα συνδεθούμε με ανθρώπους από το ίδιο πεδίο δουλειάς, το ανθρώπινο δυναμικό του τουρισμού στη Ρόδο και θα διερευνήσουμε νέους τρόπους διαχείρισης εργασιακών προκλήσεων, οικοδόμησης υγιών και θετικών σχέσεων στο χώρο εργασίας
  • Να διαμορφώσουμε λύσεις στα εργασιακά ζητήματα εστιάζοντας στις ειδικές ανάγκες και κρίσιμα ζητήματα που οι ίδιοι συμμετέχοντες φέρνουν, ενώ παράλληλα θα εξοικειωθούμε με νέες προσεγγίσεις για την ευημερία των οργανισμών στον τομέα του τουρισμού
  • Θα ενισχύσουμε την προοπτική ενός πιο υγιούς, ισορροπημένου, ολιστικού και αειφόρου μοντέλου συνεργασίας συμβάλλοντας σ’ένα τέτοιο όραμα για τον τουρισμό στη Ρόδο.

Πώς δουλεύουμε: «Εφοδιασμένοι» με μεγάλη διεθνή εμπειρία στην ενδυνάμωση ανθρώπινου δυναμικού, συμβουλευτική, καλλιέργεια δεξιοτήτων και ηγεσίας, αξιοποιούμε μοντέλα, τεχνικές και εργαλεία συμμετοχικής προσέγγισης, ευέλικτα, βιωματικά και ολιστικά. Το τρίπτυχο: Σώμα – Φύση – Βιωματική Συμμετοχή αποτελεί την οργανική βάση αυτού του τριημέρου.

Σε ποιους απευθύνεται: Το τριήμερο απευθύνεται στο πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό του τουρισμού στη Ρόδο, εργαζόμενους, διευθυντές, ξενοδοχοϋπαλλήλους, μέλη φορέων πράκτορες, σεφ, συντηρητές, κλπ όλους όσους υπηρετούν αυτό το πεδίο, την εικόνα και αξία της Ρόδου ως τουριστικό προορισμό, μοναδικό προορισμό φιλοξενίας.

Το τριήμερο απευθύνεται επίσης σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την ποιότητα της εργασιακής ζωής, ευρύτερα την ευεξία και την προαγωγή της επιχειρηματικής τους κουλτούρας.

Πρακτικά θέματα:

Πού: Ο χώρος φιλοξενίας του τριημέρου είναι το Auberge Kalopetri, ένα μοναδικό κατάλυμα στη δυτική ακτή της Ρόδου που προσφέρει συνθήκες ηρεμίας, χαλάρωσης και επαφής με τη φύση στο βουνό και στη θάλασσα. Σε συνεργασία με τους οικοδεσπότες του συν-δημιουργούμε αρμονικά τις συνθήκες περιβαλλοντικές και ψυχολογικές για μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης.

Πότε: Αφίξεις & Καλωσόρισμα: Παρασκευή 7/4/17: 17.00-18.00 Κλείσιμο & Αναχώρηση: Κυριακή 9/4/17 16.00

Πληροφορίες & Εγγραφές: Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε http://www.synergy-rhodes.com/-invitations.html και για κάθε ερώτηση επικοινωνήστε μαζί σας μέσω email (bakari@otenet.gr) ή στο τηλέφωνο: 6937107443.

Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά μας με εγγραφή ως τις 12/3.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του προγράμματος αποτελεί σύμπραξη της Συνέργειας – Synergy Rhodes & του Yoga Now Rhodes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


rodosevents.gr 2006 - 2017 | ημερολόγιο εκδηλώσεων Ρόδου