Παράσταση από τη Σχολή Χορού Σοφία Μελισσουργού

Η Σχολή Χορού Σοφία Μελισσουργού την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 21:00, ανεβάζει την 11η επίσημη παράσταση της στο θέατρο Τάφρου Μελίνα Μερκούρη με τίτλο < Χορός στα Λιμάνια του Κόσμου >.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές τα παιδιά θα μας ταξιδέψουν πολύ μακριά μέσα από την Τέχνη του Χορού με σοβαρή δουλειά και υπευθυνότητα ερμηνεύουν τους ρόλους τους μετατρέποντας τα βήματα του χορού σε προβολέα συναισθημάτων. Έτσι σε κάθε λιμάνι μας υποδέχονται με χαρά, μουσική και χρώματα και μιλούν κατευθείαν στην ψυχή μας. Παίρνουν μέρος  130 αγόρια, κορίτσια μαθητές της σχολής μας.

Η σκηνοθεσία , οι χορογραφίες, τα κουστούμια είναι της Σοφίας μελισσουργού και της Στεφανίας Πατλάκα. Η αφήγηση του Τάσου Χαμουζά, το μοντάζ του βίντεο της αφήγησης του Πάνου Χαμουζά .Τις μουσικές επιλογές επιμελήθηκαν η Σοφία Μελισσουργού, η Στεφανία Πατλάκα και ο Νίκος Χαμουζάς. Θα παρουσιαστούν χορογραφίες όλων των ειδών χορού, Καλασικό μπαλέτο, Σύγχρονος Χορός, Χιπ Χοπ, Musical theatre, Funky and lyrical Jazz, Flamenco και Ισπανικοί Χοροί.

Γενική είσοδος 5 ευρώΜέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


rodosevents.gr 2006 - 2017 | ημερολόγιο εκδηλώσεων Ρόδου